Maandag - Zondag van 8u tot 20u

Over ons

ANCIA Key Holding Stelt Voor

ANCIA Key Holding - Jeroen en Ina

Jeroen & Ina

Met zijn jaren ervaring als ondernemer zal Jeroen ook deze nieuwe uitdaging aangaan en met een overvloed aan passie in goede banen leiden.

De klantgerichte aanpak en het oplossend vermogen zitten hem in het bloed. De kwaliteiten van deze ondernemer zijn niet te onderschatten en kunnen u als klant alleen maar ten goed komen.

Op deze man kan je bouwen. Met Ina aan zijn zijde zullen zij er samen voor zorgen dat u zich de koning te rijk zal voelen. Dat uw “thuis” in goede handen is.

Chris en Steffie

Een jong power - koppel dat niet bang is voor een nieuw avontuur. Ze gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Chris, al vele jaren actief in het bedrijfsleven, heeft zijn zaken in België steeds uitgebreid en geïnnoveerd.

Zijn commerciële feeling en zakelijk inzicht zal ons goed van pas komen. Op deze man kan je rekenen!

De jonge en creatieve Steffie, een vat boordevol energie, zal ook haar steentje bijdragen om deze zaak up to date te houden en steeds voor u klaar te staan.

ANCIA Key Holding - Chris en Steffie
ANCIA Key Holding - Wendy

Wendy

ANCIA Key Holding stelt u voor aan uw gastvrouw. Dankzij de sterke samenwerking van dit team zullen de klanten kunnen genieten van alle kwaliteiten die deze koppels te bieden hebben.

Hun zakelijk inzicht, hun passie voor hun werk, hun altijd klaar staan voor u als klant zijn de grootste troeven van dit team. En niet te vergeten ons "bekende gezicht ter plaatse".

Wendy zal ons team komen versterken en zal uw directe contactpersoon zijn. Deze klantvriendelijke dame, altijd bereid te luisteren, staat klaar om u en uw huurders van dienst te zijn. Met haar ervaring in de industrie en administratief talent, zijn we klaar voor u!