Maandag - Zondag van 8u tot 20u

Partners

Life Made Easier

Graag stellen we u ook voor aan Joost van Life Made Easier. Bij deze betrouwbare firma, die al 20 jaar actief is in het vak in onze regio kan je voor vele zaken terecht.
Enkele zetten we even voor u op een rij: zonneluifels, veiligheidshekken voor deuren en ramen, muggenramen,buitenkeukens, en zoveel meer.. Je kan er op rekenen dat zij hun afspraak na komen.
Wij verwijzen u dan ook graag door. U kan steeds via ons een afspraak maken.

Tien 21

Uw huishoud electro specialist in onze regio! Op zoek naar klein of groot electro dan bent u daar aan het juiste adres. Ze hebben een grote verscheidenheid aan merken en dit voor elk budget.
Van airco toestel tot stofzuiger. Van wasmachine tot oven. Van koelkast tot televisietoestel. Hun grootste troef de na service is TOP.
Wij maken graag een afspraak voor u en zorgen dan ook dat de leveringen worden uitgevoerd.Ook bij herstellen van toestellen kunnen zij dan bij ons terecht om de sleutels van uw woning op te halen.

Nick fontaneria

Bij problemen en of onderhoud van uw sanitaire & verwarmings toestellen, bel ons wij sturen deze man naar u toe. Ook voor al uw airco toestellen kan u hierbij terecht.
Wij garanderen u met hem een uitstekende service, een man van zijn woord.Deze Belgische partner staat voor een goede kwaliteit/prijsverhouding. Wacht niet te lang, wij plannen u afspraak zo spoedig mogelijk in.